Як користуватися гідроізоляцією

Існує дуже багато типів та видів гідроізоляції. Вони поділяються за своїм призначенням та складом компонентів. Але сьогодні ми будемо розповідати про суху цементно-полімерну гідроізоляцію і дамо відповіді на запитання:

Що таке промазувальна цементно-полімерна гідроізоляція

Це клейова суміш призначена для влаштування жорсткого гідроізолюючого шару на мінеральних основах:

Це можуть бути поверхні в таких приміщеннях, як:

В нашій компанії цей продукт представлений як Armix HC. Вона наноситься на поверхню, проникає в матеріал і забезпечує надійне зчеплення. На поверхні створює міцний, суцільний і непроникний гідроізоляційний шар.

Головні переваги: Порівняно невисока вартість матеріалів та невисока складність проведення робіт.

Недоліки: Ця гідроізоляція не застосовується на гіпсових поверхнях і вона не є еластичною.

Як випробовується

Щоб перевірити надійність цього продукту, в нашій лабораторії відбуваються випробовування гідроізоляції. Для цього виготовляються цементно-піщані зразки, витримуються протягом місяця, а потім на них наноситься гідроізоляція, яка випробовується потім на 3-й, 7-й та 28-й день. Зразок витримується під постійним тиском води протягом однієї доби, а також піддається гідроудару.

До цементно-полімерної гідроізоляції ставиться низки високих вимог:

Як правильно наносити

Щоб гідроізоляція правильно та надійно працювала, її необхідно правильно нанести. По-перше, основу перед влаштуванням першого шару необхідно трохи намочити водою. Це дасть легкість в роботі, продукт не буде швидко пересихати.

Перші два шари гідроізоляції можна наносити валиком або макловицею. Головне, щоб вони були нанесені дуже щільно. І якщо під час першого проходу рухи здійснюються в один бік, то другий накладається перпендикулярно до першого. Таким чином, основа гідроізоляції буде максимально щільною. Після нанесення кожного шару, необхідно дати йому трохи висохнути, але не повністю.

Висновок:

Підписуйтесь на наш канал в Youtube, щоб знати більше і не пропускати наші наступні відео.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *