Дистанційне навчання від компанії Армікс

Компанія Armix – виробник професійної будівельної хімії презентує новий освітній проект (дистанційне навчання), в якому наші фахівці будуть розповідати вам на що варто звертати увагу при застосуванні продукції Армікс, як створюються і випробовуються будівельні матеріали, такі як:

https://www.youtube.com/watch?v=0TgD09e5rGQ

Цей проект – дистанційне навчання для тих, хто тільки починає свій шлях професійного майстра або хоче підвищити свою кваліфікацію і свій рівень.

Проводити відео-семінари на офіційному каналі компанії Армікс будуть наші технологи у виробничій лабораторії, де створюється вся наша продукція. Головна перевага – ви зможете безпосередньо побачити, як здійснюються випробування продукції, на які параметри потрібно звертати увагу перед покупкою клея, штукатурки або фарби, щоб обраний будівельний матеріал був вам корисний. Це дозволить вам зробити правильний вибір, зекономити гроші і зберегти свою нервову систему.

Підписників каналу також чекатимуть корисні призи: регулярні розіграші професійних інструментів, а також сувенірної продукції компанії “Армікс”. Підписуйтесь на наш канал в Youtube, що нічого не пропустити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *